Gepubliceerd Op: 15 september 2021Categorieën: Overige activiteitenReacties uitgeschakeld voor Groenpact organiseert: de Impactprijs Groen Onderwijs 2021
Aanmelden kan tot en met 8 november 2021

 

Studenten en leerlingen zijn tijdens hun studie al bezig met de maatschappelijke uitdagingen van de groene sector. Groenpact geeft deze mooie initiatieven en projecten elk jaar een podium met de Impactprijs Groen Onderwijs.

 

Info & inschrijfformulieren Impactprijs Groen Onderwijs

 

Een prachtige kans om leerlingen, studenten en groene oplossingen in het zonnetje te zetten voor pers en publiek! De prijsuitreiking vindt plaats op:
17 februari 2021 bij Hogeschool Inholland in Delft.

Studenten schrijven zelf in
De Impactprijs Groen Onderwijs is er voor innovatieve projecten, onderzoeken en start-ups die op een of ander manier impact hebben op voedsel, klimaat, en/of leefbaarheid. Studenten melden hun project of start-up zelf aan. Vmbo-leerlingen doen dat samen met hun docent, mentor of iemand van het bedrijf waarmee is samengewerkt.
Genomineerden winnen een filmpje over hun project en er zijn vier hoofdprijzen van 2500 euro!

Inschrijven uiterlijk 8 november
Er zijn vier categorieën: vmbo-groen, mbo-groen, hbo-groen en universitair groen onderwijs. Lees hier alle voorwaarden en de beoordelingscriteria. Inschrijven kan tot en met 8 november 2021.

Zegt het voort!
Hebben studenten van jouw onderwijsinstelling aansprekende projecten gedaan? Of heeft jouw bedrijf inspirerende projecten uitgevoerd met leerlingen of studenten in het Groen Onderwijs? Zegt het voort! Alle vernieuwende initiatieven (groot én klein) die laten zien hoe belangrijk groene oplossingen zijn, maken kans.

Vragen? Stuur een mail naar: impactprijs@groenpact.nl.